Опитувальник для родин зниклих безвісти

Шановні колеги та однодумці!
Кількість людей, що вважаються зниклими безвісти в Україні, тільки за офіційною статистикою налічує вже більш ніж 26 тисяч осіб. І вона щодня зростає.
За кожною людиною в цій статистиці стоїть ціла родина, що переживає особливий вид втрати – невизначену втрату. Тож, тих, хто зараз переживає досвід невизначеної втрати в середньому у 3–5 разів більше.
Робота з розробки та впровадження програми психологічного супроводу для родин зниклих безвісти вимагає від нас впровадження сучасних методик психологічної діагностики.
В рамках реалізації цього амбітного та актуального проекту, командою психологів Міжнародної асоціації по роботі з горем та тяжкою втратою було перекладено та адаптовано до наших реалій та підготовлено до апробації та впровадження анкету-опитувальник щодо психологічних реакцій членів родин зниклих безвісти.
Результати цієї анкети дозволять нам виявити та сформулювати ключові особливості психологічного стану людей, що зіткнулися з невизначеною втратою.
Загалом нам потрібно понад 600 респондентів. Станом на зараз залишилось зібрати близько 250 відповідей.
Наразі ми залучаємо до розповсюдження анкети-опитувальника психологів та соціальних працівників, які працюють з членами родин зниклих безвісти, а також тих, хто особисто знає такі родини чи має свій власний досвід переживання невизначеної втрати.
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSefu1AfsdSkqh…/viewform
Нам потрібні ваша участь, сприяння та допомога!