Тендер в рамках реалізації проекту «Психологічна допомога родинам зниклих безвісти».

 

Міжнародна асоціація психологів по роботі з горем та тяжкою втратою  продовжує працювати над реалізацією проекту по розробці та впровадженню програми психологічного супроводу для родин зниклих безвісти, що ґрунтується на базі новітніх міжнародних наукових досліджень.

Паралельно із вдосконаленням підходів до психологічної допомоги родинам, що переживають невизначену втрату, в рамках даного проекту ми поставили перед собою амбітну ціль – підвищити рівень обізнаності щодо психологічного стану родин зниклих безвісти, особливостей їхніх переживань, методик підтримки та допомоги таким родинам серед працівників працівники підтримуючих служб та організацій.

В червні 2024 року нами заплановано проведення 13 тренінгів «Психологічна підтримка родин зниклих безвісти» для працівників соціальних служб.

Тож, зараз ми оголошуємо про початок відбору на конкурсних засадах  компанії-партнера, що готова забезпечити логістичний супровід запланованих тренінгів, зокрема, організацію онлайн-зустрічей на платформі Zoom для всіх учасників і тренерів, відеозапис, загальну технічну підтримку та супровід навчального процесу.

Про наступні кроки в рамках реалізації проекту по розробці та впровадженню програми психологічного супроводу для родин зниклих безвісти, будемо інформувати окремо.

Пропозиції приймаються до 31 травня 2024 року.

Надсилати пропозиції на пошту: info@psyhelp.com.ua