Марафон для психологів, коучів та консультантів “Розуміння та робота з горем”

Запрошуємо на Марафон 2024!

Вже кілька років поспіль Міжнародна асоціація психологів України по роботі з горем та тяжкою втратою ініціює проведення Марафону для психологів, коучів та консультантів. Тема: Розуміння та робота з горем.

На вас чекають:

  1. Лекції Youtube. Кожен рік нові теми, які максимально актуальні нині.
  2. Інтенсивний режим. Ми зустрічаємося ввечері на протязі тижня з понеділка по п’ятницю.
  3. Формат лекції-питання. Це не просто начитка корисного матеріалу. Це також приклади з практики, а також відповіді на ваші питання наприкінці лекції.

Спікер – Лариса Рибик, Голова Міжнародної асоціації психологів по роботі з горем та тяжкою втратою, кандидат психологічних наук, автор апробованої програми психологічної допомоги при переживанні втрати близької людини

Дата проведення – 8 січня 2024

Участь – безкоштовна.

Реєстрація

Запрошуємо психологів, коучів, консультантів та студентів психологічних спеціальностей до нашого кола зацікавлених спеціалістів, які бажають поглибити розуміння глибоких емоційних травм та складнощів, що завдає тяжка втрата.

Серія живих вебінарів Марафону розкриє складні та важливі теми, що дозволять краще зрозуміти динаміку горя, вплив травматичних подій на психіку згорьованої людини та взяти собі «на озброєння» нові методи та підходи у лікуванні тривалого розладу скорботи.

Це унікальна можливість отримати нові знання та розширити власний професійний інструментарій, щоб ефективно надавати допомогу тим, хто потребує її у найскладніший період свого життя.

#терапіягоря #психологиУкраїни #grieftherapy #роботазгорем #тренінгдляпсихологів