Психологічний супровід родин зниклих безвісти.

Міжнародна асоціація психологів по роботі з горем та тяжкою втратою розпочинає новий масштабний проект.

У зв’язку з наявністю величезної кількості родин, які переживають невизначену втрату через зникнення безвісти рідної людини на тлі військових дій, зараз питання допомоги та підтримки таких родин постає перед нашим суспільством та фаховою психологічною спільнотою дуже гостро.

Наразі у нашій країні назріла нагальна потреба у більш комплексному та структурному підході до визначення шляху вирішення питання психологічної допомоги родинам зниклих безвісти. І на цьому шляху є два ключові моменти: люди, діти, батьки, партнери, інші родичі яких зникли безвісти, потребують ефективної психологічної допомоги та підтримки, а психологи та працівники підтримуючих служб та організацій – актуальних знань в роботі з невизначеною втратою.

Саме для того, щоб вирішити один з найактуальніших запитів нашого сьогодення, вдосконалити підхід до психологічної допомоги родинам, що переживають невизначену втрату, Міжнародна асоціація психологів по роботі з горем та тяжкою втратою розпочинає проект по розробці та впровадженню програми психологічного супроводу для родин зниклих безвісти, що ґрунтується на базі новітніх міжнародних наукових досліджень.

Будемо тримати вас в курсі усіх запланованих заходів в рамках цього проекту та загалом щодо процесу його реалізації.

Слідкуйте!